EN HR
 • 2.siječanj

  KinoKino traži članove i članice dječjeg žirija!

  Prijavi se za KinoKino žiri i neka tvoje mišljenje odluči o pobjedniku ovog jedinstvenog filmskog događanja!

   

  Članovi i članice žirija birat će najbolji dugometražni film. Drugo izdanje KinoKino – Međunarodnog filmskog festivala za djecu održat će se u veljači ove godine. O najboljim dugometražnim igranim filmovima odlučivat će profesionalni i dječji žiri. U potrazi smo za 5 učenika/ica šestih, sedmih i osmih razreda osnovnih škola koji žele biti dio žirija i u mogućnosti su sudjelovati u svim aktivnostima za vrijeme trajanja festivala od 21. do 26. veljače 2017. u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb).

   

  Članovi/ice žirija imat će zadatak pogledati sve filmove u natjecateljskom program dugometražnih filmova te će u subotu odlučiti o pobjedničkom filmu koji osvajaja nagradu dječjeg žirija KinoKino Festivala. Članovi i članice dječjeg žirija tijekom trajanja festivala imat će osiguran obrok u kinu Europa te ukoliko je potrebno ispričnicu za izostanak s nastave.

   

  Pozivamo sve zainteresirane osnovnoškolce u dobi od 11 do 15 godina koji žele biti dio žirija KinoKino Festivala da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (max 1800 znakova) i kritiku svojeg najdražeg filma e-mailom na: katarina@kinokino.hr. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Prijave traju do 11. siječnja, a potom ćemo prijavljene koji su ušli u uži krug pozvati u kino Europa na filmsku projekciju, 14. siječnja, kako bismo se upoznali. Poslije projekcije i kratkog druženja uz razgovor o filmu odlučit ćemo tko je primljen u žiri te ćemo u ponedjeljak, 16. siječnja, objaviti članove i članice žirija.