EN HR
 • Ciklus predavanja: Ljubav na psihoterapiji

  Sinopsis

  U predavanju Osam arhetipova ljubavi dr. Zoran Milivojević govorit će o različitim arhetipskim predodžbama o ljubavi koje su dominirale tijekom povijesti zapadne civilizacije:

  - Ljubav stapanje ili mit o androginima.

  - Samoljubav ili mit o Narcisu.

  - Trijumfalna ljubav.

  - Tragična ljubav.

  - Čista ili viteška ljubav.

  - Tjelesna ljubav.

  - Luda ljubav.

  - Zrela ljubav.

  Ove arhetipske predodžbe o ljubavi se nalaze fragmentirane u našem kolektivnom nesvjesnom odakle djeluju zbunjujuće na suvremenog čovjeka. Spoznaja dubokih kolektivnih arhetipova ljubavi pomaže pojedincu da se bolje orijentira u svom ljubavnom životu.

  Zoran Milivojević, dr. med., je psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom. Njegov okvir je transakcijska analiza u kojoj ima status predavača i supervizora. Autor je većeg broja knjiga od kojih su neke objavljene u Hrvatskoj: Emocije-psihoterapija i razumijevanje (Mozaik) Formule ljubavi-kako ne upropastiti vlastiti život tražeći pravu ljubav (Mozaik), Ulovimo ljubav (Mozaik), koautor udžbenika Psihoterapijski pravci (Medicinska naklada).

  Za sve upite pošaljite e-mail na: predavanje@policaknjiga.com. Više informacija o ciklusu predavanja koji se održava u organizaciji PolicaKnjiga.com možete pronaći na ovom linku.

  Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kina Europa od 12 h (Nedjelja 16:00-21:30)

  Cijena ulaznice: 45 kn

Izdvojeno