EN HR
  • Ciklus predavanja: Ljubav na psihoterapiji

    Sinopsis

    U predavanju Osam arhetipova ljubavi dr. Zoran Milivojević govorit će o različitim arhetipskim predodžbama o ljubavi koje su dominirale tijekom povijesti zapadne civilizacije:

    - Ljubav stapanje ili mit o androginima.

    - Samoljubav ili mit o Narcisu.

    - Trijumfalna ljubav.

    - Tragična ljubav.

    - Čista ili viteška ljubav.

    - Tjelesna ljubav.

    - Luda ljubav.

    - Zrela ljubav.

    Ove arhetipske predodžbe o ljubavi se nalaze fragmentirane u našem kolektivnom nesvjesnom odakle djeluju zbunjujuće na suvremenog čovjeka. Spoznaja dubokih kolektivnih arhetipova ljubavi pomaže pojedincu da se bolje orijentira u svom ljubavnom životu.

    Zoran Milivojević, dr. med., je psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom. Njegov okvir je transakcijska analiza u kojoj ima status predavača i supervizora. Autor je većeg broja knjiga od kojih su neke objavljene u Hrvatskoj: Emocije-psihoterapija i razumijevanje (Mozaik) Formule ljubavi-kako ne upropastiti vlastiti život tražeći pravu ljubav (Mozaik), Ulovimo ljubav (Mozaik), koautor udžbenika Psihoterapijski pravci (Medicinska naklada).

    Za sve upite pošaljite e-mail na: predavanje@policaknjiga.com. Više informacija o ciklusu predavanja koji se održava u organizaciji PolicaKnjiga.com možete pronaći na ovom linku.

    Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kina Europa od 12 h (Nedjelja 16:00-21:30)

    Cijena ulaznice: 45 kn