EN HR
  • Kvizni KUP

    Web stranice

    Kviz EUROPA - Forum europskih kvizaša

    Patite li od paraskevidekatriafobije? Ako ste jedna od rijetkih osoba koja zna sa razumijevanjem odgovoriti na to pitanje i ako je, uz to, vaš odgovor ne – to znači da ovog petka trinaestog baš počinje nešto za vas!
    Znate li brdo bizarnih i trivijalnih podataka kojima zadivljujete prijatelje po tulumima ali još niste pronašli način kako sa tim znanjem učiniti nešto konkretno? Ako je vaš odgovor da, nastavite čitati!

    U petak 14. lipnja 2013. počinje PUB QUIZ u prostorijama kina Europa. Ako se želite okušati u svom znanju opće kulture, filmske ili glazbene trivije, televizijskih serija ili se naprosto zabaviti pokušavajući se sjetiti odgovora iz osnovnoškolske lektire ili srednjoškolskog gradiva zemljopisa i povijesti – napravi tim sa prijateljima i nacrtajte se nešto prije 20h u kinu Europa!!!

    Pravila ima malo i jako su jednostavna:

    1. Tim se sastoji od maksimalno 5 osoba – možeš igrati i sam ako si nedruštven! ;)
    2. Prijave su besplatne ali moraju biti gotove do 20.15h – tko zakasni, čeka sljedeći petak!
    3. Tri prvoplasirana tima dobijaju nagrade – karte za kino ili klubove, cuga, hrana...
    4. Tijekom igranja kviza strogo zabranjeno korištenja mobitela, i-phone-ova i ostalih tehničkih pomagala – tko nisko vara, daleko leti!
    5. Tijekom igranja kviza od 20h do 22.30h, kino Europa za kvizaše ima posebnu happy hour ponudu jeftinije cuge <3
    6. Važno je sudjelovati!
    Za prvi kviz pitanja sastavlja provjerena ekipa kvizomana iz Dada Jihad kolektiva a već tjedan dana kasnije pitanja sastavlja legendarni tim Takozvani Stručnjaci.
    Nakon kviza možete ostati slaviti pobjedu, komentirati rezultate ili, u pravom hrvatskom duhu, ogovarati pobjednike uz standardni glazbeni program kina Europa MUP (Metak u petak) koji vodi i uneređuje DJ Mario Kovač
    !!!