EN HR
  • Kvizni KUP (Kviz u petak)

    Web stranice

    Kviz EUROPA - Forum europskih kvizaša

    Patite li od paraskevidekatriafobije? Ako ste jedna od rijetkih osoba koja zna sa razumijevanjem odgovoriti na to pitanje i ako je, uz to, vaš odgovor ne – to znači da ovog petka trinaestog baš počinje nešto za vas!
    Znate li brdo bizarnih i trivijalnih podataka kojima zadivljujete prijatelje po tulumima ali još niste pronašli način kako sa tim znanjem učiniti nešto konkretno? Ako je vaš odgovor da, nastavite čitati!

    Od sljedećeg petka 13. siječnja 2012. počinje NOVI PUB QUIZ u prostorijama kina Europa. Ako se želite okušati u svom znanju opće kulture, filmske ili glazbene trivije, televizijskih serija ili se naprosto zabaviti pokušavajući se sjetiti odgovora iz osnovnoškolske lektire ili srednjoškolskog gradiva zemljopisa i povijesti – napravi tim sa prijateljima i nacrtajte se nešto prije 20h u kinu Europa!!!

    Pravila ima malo i jako su jednostavna:
    1. Tim se sastoji od maksimalno 5 osoba – možeš igrati i sam ako si nedruštven! ;)
    2. Prijave su besplatne ali moraju biti gotove do 20.15h – tko zakasni, čeka sljedeći petak!
    3. Tri prvoplasirana tima dobijaju nagrade – karte za kino ili klubove, cuga, hrana...
    4. Tijekom igranja kviza strogo zabranjeno korištenja mobitela, i-phone-ova i ostalih tehničkih pomagala – tko nisko vara, daleko leti!
    5. Tijekom igranja kviza od 20h do 22.30h, kino Europa za kvizaše ima posebnu happy hour ponudu jeftinije cuge <3
    6. Važno je sudjelovati!
    Za prvi kviz pitanja sastavlja provjerena ekipa kvizomana iz Dada Jihad kolektiva a već tjedan dana kasnije 20.01.2012. set pitanja sastavlja legendarni tim Takozvani Stručnjaci.
    Nakon kviza možete ostati slaviti pobjedu, komentirati rezultate ili, u pravom hrvatskom duhu, ogovarati pobjednike uz standardni glazbeni program kina Europa MUP (Metak u petak) koji vodi i uneređuje DJ Mario Kovač
    !!!