EN HR
  • Mogući život

    Info

    Redatelj: Ivano De Matteo

    Zemlja: Italija, Francuska
    Godina: 2016.
    Trajanje: 100'
    Početak prikazivanja: 8. 4. 2017.

    Sinopsis

    Mogući život je film o nadi, mogućnostima, snazi žena, sposobnosti da svaki puta započnete svoj život iz početka. Anna i njezin sin Valerio bježe od čovjeka koji je uništio njihovu ljubav svojim rukama. Film govori o tome da drukčiji život može postojati i da postoji izlaz. Pobuna je nužna i katkada neizbježna. “Mogućnost" je u pronalaženju smionog prijatelja koji će vam pomoći, malenom domu gdje se osjećate ugodno, poslu koji može biti težak, ali koji plaća račune. Budućnosti. Možda čak i ponovnoj ljubavi. Anna i Valerio znaju, uvjereni su da oni to mogu, uz pomoć volje i snage njihove puke odlučnosti.

    Nagrade i festivali

    Busan Films Festival 2016: World Cinema, Annecy Cinema Italien 2016. Anteprime, Festival International du Film d’amour de Mons 2017. Compétition Internationale, Festival do Cinema Italiano no Brasil 2016, Ajaccio Italian Film Festival 2016: Compétition - Prix du Festival Serge Leca

    Festival tolerancije - Festival židovskog filma Zagreb jedinstveni je filmski festival koji, kroz bogati program koji uključuje filmske projekcije, tematske izložbe, edukacije, diskusije i glazbena događanja ima zadatak širiti istinu i sjećanje na Holokaustu te osvještavanje i usvajanje tolerancije u svakodnevnom životu i vremenu u kojem živimo.