EN HR
 • Propustili ste, pogledajte!

  Ljetni filmski program omogućava zagrebačkoj publici da pogledaju propuštene naslove iz prethodne sezone ili da jednostavno ponovno pogledaju svoj omiljeni film.

  U ljetnim danima kino Europa nudi jedinstvenu priliku za lov na najbolje filmove iz prethodne sezone u sklopu programa 'Propustili ste, pogledajte!'. Uz gotovo sve filmske naslove koji su tijekom godine prikazivani u okviru redovnog programa, u vrućim ljetnim mjesecima u velikoj dvorani i dvorani Müller možete pronaći sklonište od visokih temperatura i nepresušan izvor zabavnih i dirljivih filmskih trenutaka.

  U sklopu Ljeta u kinu Europa većina ovih filmova, točnije oni koji su nastali izvan engleskog govornog područja, prikazuje se uz titlove na engleskom jeziku u sklopu ljetnog programa Subtitled Tuesdays. Riječ je o ljetnoj verziji redovnog godišnjeg programa koji kao odgovor na potrebe sve brojnije inozemne publike, na veliko platno našeg kina svakog utorka donosi filmove s dvojezičnim (hrvatsko-engleskim) titlovima.

  Tijekom čitavog ljeta svake srijede i nedjelje Kino Bibijada najmlađima donosi besplatne projekcije dječjih filmova u dvorani Müller. 

   

Izdvojeno