EN HR
 • RADNO VRIJEME BLAGAJNE - REDOVNI PROGRAMI

   

  Ponedjeljak-Nedjelja: od 16:30 do početka zadnje projekcije u danu

   

  Blagajna se nalazi u prostoru našeg Kino Europa Shopa u predvorju kina.

  CIJENE ULAZNICA - VELIKA DVORANA I DVORANA MÜLLER

  (Ne odnose se na festivale, manifestacije i slična događanja)

  Redovne projekcije - 25,00 kn
  Učenici, studenti, invalidi i umirovljenici - 22,00 kn
  Matineje - 25,00 kn (za ove projekcije ne vrijede paketi ulaznica, press iskaznice niti druge iskaznice koje inače osiguravaju besplatne ulaznice za redovni program kina)
  Kinolektira - 27,00 kn (za ove projekcije ne vrijede paketi ulaznica)

   

  Molimo vas da napomenete da imate pravo na ostvaranje popusta prije izdavanja samih ulaznica!

  Ulaz je besplatan za osobe u invalidskim kolicima i njihovu pratnju uz prethodno podignutu ulaznicu.

  KINO BIBIJADA - redovni program

  Cijena ulaznice - 25,00 kn (popusti za članove Kluba Bibijada)

   

  KINO BIBIJADA - 'Pričajmo o filmu' (POF)

  Cijena ulaznice - 20,00 kn

  PAKET ULAZNICA


  Redovna cijena:

  20 projekcija = 300,00 kn (15,00 kn po projekciji)

  40 projekcija = 500,00 kn (12,50 kn po projekciji)

   

  Cijena za studente i umirovljenike:

  20 projekcija = 250,00 kn (12,50 kn po projekciji)

  40 projekcija = 450,00 kn (11,25 kn po projekciji)

   

  Paket ulaznica vrijedi za redovne programe kina Europa, i to za projekcije u Velikoj dvorani i dvorani Müller. Njegovim predočenjem na blagajni kina dobiva se ulaznica za željenu projekciju. Ulazak u dvoranu bez ulaznice nije moguć.

  Paket ulaznica ne vrijedi za gostujuće programe (festivali, premijere i sl.) i posebne programe u produkciji kina Europa (Kinolektira, Fil(m)harmonija i sl.).

   

   

  Ukoliko niste u mogućnosti iskoristiti svoje Pakete ulaznica do 30.05., nudimo vam tri moguće opcije što napraviti s preostalim ulaznicama:

  1. Mogućnost povrata novca u gotovini za neiskorištene ulaznice - ukoliko ste kupili paket u vrijednosti od 300,00 kn (Paket 20) preostale ulaznice se boduju 15,00 kn po ulaznici. Ukoliko ste kupili paket od 500,00 kn (Paket 40) preostale ulaznice se boduju 12,50 kn po ulaznici. Ako ste kupili pakete po umirovljeničkom/studentskom popustu, bodovanje je 11,25 kn po neiskorištenoj ulaznici. 

  2. Zamjena za artikle s dizajnom i logotipima Zagreb Film Festivala u shopu kina - majice i torbe. 

  3. Sačuvajte shoji neiskorištene pakete te ćete broj preostalih ulaznica moći iskoristiti na ovogodišnjem 17. Zagreb FIlm Festivalu. 

   

  Opcije jedan i dva moguće je napraviti na blagajni kina Europa sve do 30.05. U radnom vremenu 15:00 - 21:30. 

   

  Hvala svima na razumijevanju!

   


   

   

  ON-LINE KUPNJA
  Ulaznice se putem naše internetske stranice mogu kupiti preko linka 'kupi' koji se nalazi ispod svakog filma u rasporedu

   

  REZERVACIJE
  Rezervacije se vrše putem naše internetske stranice na linku 'rezerviraj' koji se nalazi ispod svakog filma u rasporedu. Ukoliko ne vidite link 'rezerviraj' ispod naziva filma, za taj film nije moguće rezervirati ulaznice ili su sve rezervacije već iskorištene. U tom slučaju, svoje ulaznice možete osigurati kupnjom na blagajni kina. Rezervirane ulaznice mogu se podići na blagajni kina najkasnije 30 minuta prije početka projekcije; u protivnom se rezervacija poništava. Broj ulaznica koje se mogu rezervirati je ograničen.

   

  DVORANA MÜLLER:
  Rezervacije za projekcije u dvorani Müller također se mogu rezervirati putem linka 'rezerviraj' koji se nalazi ispod naziva filma u rasporedu. Ukoliko ne vidite link, za tu projekciju nisu dostupne rezervacije ili su već iskorištene. Rezervirane ulaznice podižu se najkasnije 30 minuta prije početka projekcije.

  Ulazak u dvoranu nakon početka projekcije nije dozvoljen te molimo posjetitelje da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

   

  NAPOMENE:


  ZA ULAZNICE KUPLJENE DIREKTNO NA BLAGAJNI KINA:

   

  Ukoliko ste kupili ulaznice za projekciju iz redovnog programa unaprijed, a niste u mogućnosti otići na projekciju, kupljene ulaznice možete zamijeniti za drugu projekciju istog filma iz redovnog programa (po Vašoj želji) na blagajni kina, najkasnije 24 sata prije početka projekcije. Za gostujuće i posebne projekcije koje nisu u organizaciji kina Europa zamjena ulaznica nije moguća. Povrat novca za unaprijed kupljene ulaznice ne vršimo.
  U slučaju otkazivanja pojedine projekcije/ događanja ili tehničkih problema za vrijeme projekcije dužih od 30 minuta, vršimo zamjenu ili povrat novca za već kupljene ulaznice.
  U slučaju kašnjenja projekcije više od 30 minuta, vršimo povrat novca ili zamjenu ulaznica na zahtjev posjetitelja.
  Za izvanredne situacije molimo kontaktirati s upitom na: ulaznice@kinoeuropa.hr

   

  ZA ULAZNICE KUPLJENE ONLINE PUTEM:

   

  Ukoliko ste kupili ulaznice za projekciju iz redovnog programa unaprijed, a niste u mogućnosti otići na projekciju, kupljene ulaznice možete zamjeniti za drugu projekciju istog filma iz redovnog programa najkasnije 24h prije početka projekcije za koju su ulaznice kupljene. Ukoliko ste kupili ulaznice za gostujuće i posebne projekcije, zamjena ili povrat novca ovisi o odlukama organizatora istih gostujućih i posebnih projekcija/ događanja.
  U slučaju otkazivanja pojedine projekcije ili događanja, vršimo povrat novca za već kupljene ulaznice. Za kašnjenja od strane posjetitelja ne vršimo zamjene ili povrat novca. Zahvaljujemo na razumijevanju.

   

  KONTAKT - BLAGAJNA 

  E-mail: ulaznice@kinoeuropa.hr

  Telefon: 01 48 72 888


  Stare ulaznice 

Izdvojeno