EN HR
  • 5.studeni

    16. ZFF: Pretprodaja ulaznica do 10. 11.

    Vidimo se od 11. do 18. studenog na najvećoj zagrebačkoj filmskoj avanturi! 16. Zagreb Film Festival i ove godine donosi hrpu super filmova i niz atraktivnih filmskih gostiju.

     

    U našem kinu tradicionalno se održava glavni natjecateljski program dugometražnog filma u sklopu kojeg predstavljamo 12 novih autora i njhove prve ili druge filmove, a njih 11 natječe se za glavnu festivalsku nagradu Zlatna kolica. Filmovi sa svih strana svijeta, od Italije i Islanda do Tajlanda i Perua, jezikom filma kroz osobne priče progovaraju o vrućim temama – svjetskoj izbjegličkoj krizi, regrutima ISIS-a, silovanju, položaju žena u društvu i odlasku mladih u bolju budućnost. Tu su i natjecateljski program PLUS i Bibijada namijenjeni mladim filmofilima, dok nas u dvorani Müller čekaju filmofilske poslastice iz zanimljivih popratnih programa Kino u kinu, Festivali pod reflektorom i Tajkuni: danas, jučer, sutra.

     

    Uz objavljivanje kompletnog programa počela je i pretprodaja ulaznica, do 10. studenog možete ih kupiti putem stranice zff.kupiulaznicu.hr ili na festivalskoj blagajni u predvorju našeg kina. Broj ulaznica za prodaju putem interneta je ograničen, a na festivalskoj web stranici provjerite za koje filmove ulaznicu možete kupiti online.

     

    Posebna pogodnost je da su u pretprodaji cijene ulaznica 5 kuna niže, osim za pakete ulaznica Maratonac i filmove iz programa PLUS.

     

    Velik je broj i besplatnih projekcija. Ulaz se ne naplaćuje i za gore navedene programe: Tajkuni: Jučer, danas, sutra, Kino u kinu, Festivali pod reflektorom i Bibijada. Za te programe potrebno je podignuti besplatne ulaznice na dan projekcije.

     

    Sve informacije o cijenama ulaznica, radnom vremenu blagajni te načinu preuzimanja besplatnih ulaznica možete saznati ovdje.