EN HR
  • 18.prosinac

    Blagdansko radno vrijeme kina i Shopa

    Tijekom blagdana Kino Europa Shop i blagajna radit će prema blagdanskom radnom vremenu. U ponedjeljak, 24. prosinca i utorak, 25. prosinca, te ponedjeljak, 31. prosinca i utorak, 1. siječnja nema planiranih kinoprojekcija.

     

    Želite li sebe i svoje najbliže počastiti s nečim originalnim, svratite do Kino Europa Shopa i proučite našu ponudu poklona! Svašta se tu zanimljivo skriva, od knjiga i DVD-a do raznih “šarenih artikala” za ukrašavanje vaših polica. Ako želite završiti godinu u feminističkom tonu – poklonite nekome edukativnu društvenu igru ‘Fierce Women’ i zajedno upoznajte 56 “strašnih žena” koje su mijenjale svjetsku povijest. Neodoljivi su i artikli iz asortimana Ethno Croatia koji je inspiriran bogatom tradicijom narodnog rukotvorstva – birajte između rokovnika, sapuna, svijeća i magneta s tradicijskim motivima, a tu je i kuharica s dobrim starim receptima.

     

    Svima dobro poznati dizajnerski tim Šesnić&Turković izdao je pak knjigu svojih umotvorina, bilježnicu, torbe i ruksake za Happy Sh&tmas Shopping! U Shop nam je stigao i ZFF Merchandise tako da možete za sebe i prijatelje izabrati majicu, torbu ili slinček! Tu je i pregršt proizvoda s omiljenim profesorom Baltazarom: od slikovnica i razglednica preko majica i šalica do DVD-a. Zabilježite svoje uspomene u Like a Map notes s motivima zagrebačkih ulica, a tu su i Like a Map jastučnice za ugodne snove i Like a Map torbe za ugodne šetnje po blagdanskim kućicama.

     

    Sve najbolje i ugodne blagdane želi Vam tim ZFF-a i kina Europa!

     

    Blagdansko radno vrijeme

     

    Ponedjeljak 24.12.

    10:00-16:00 sati

     

    Utorak 25.12.

    zatvoreno

     

    Srijeda 26.12.

    12:00 - 21:30 sati

     

    Ponedjeljak 31.12.

    10:00 - 16:00

     

    Utorak 1.1.

    zatvoreno