EN HR
  • 16.lipanj

    Filmsko ljeto u kinu!

    I ovoga ljeta nudimo jedinstvenu priliku za lov na najbolje filmove iz prošle sezone u sklopu programa 'Propustili ste, pogledajte!'. Kao i proteklih godina, u vrućim ljetnim mjesecima sklonište od visokih temperatura možete potražiti u velikoj dvorani i dvorani Müller, uz gotovo sve filmske naslove koji su tijekom godine prikazivani u okviru redovnog programa.

     

    Od 20. lipnja, pa sve do kraja kolovoza, reprizirat ćemo tridesetak filmova, nagrađivanih festivalskih uspješnica, Oscarom ovjenčanih filmskih naslova, filmova kultnih redatelja, ali i najzanimljivijih filmova malih i nezavisnih kinematografija. Više o naslovima koji vas očekuju možete pročitati ovdje, a raspored projekcija moći ćete pratiti na ovom linku. Podsjećamo da odnedavno svoje ulaznice možete rezervirati i preko naše web stranice, klikom na link 'rezerviraj' koji se nalazi kraj naslova filma u rasporedu.

     

    Osim toga, ljetne projekcije obogatili smo i programom namijenjenom prije svega najmlađoj publici - Kinom Bibijada! Svake srijede i nedjelje u razdoblju između 15.6. i 31.8. (s početkom u 17 h) prikazat ćemo jedan od ukupno 10 filmova, i to potpuno besplatno: domaća filmska ostvarenja 'Koko i duhovi' i 'Zagonetni dječak', strane igrane filmove 'Vratar Liverpoola' i 'Pozdrav od Mikea', animirane 'Hrabri mališan' i 'Usvajanje odobreno' i dr. Besplatne ulaznice prethodno je potrebno preuzeti na blagajni kina (napomena: ulaznice su besplatne za sve, neovisno o dobi).