EN HR
  • 4.studeni

    Kino Bibijada donosi novi film o Koku!

    Nakon filmova 'Koko i duhovi' i 'Zagonetni dječak', Kino Bibijada od četvrtka, 6. studenog donosi i treći film iz serijala snimljenog prema romanima Ivana Kušana o jednom od najpoznatijih domaćih dječjih književnih likova - Ratku Miliću zvanom Koko. U novom filmu, 'Koko 3: Ljubav ili smrt', Koko je tri godine stariji, ali mu je, čini se, i dalje nogomet najvažnija stvar na svijetu. Koku se u novim avanturama ponovno pridružuje prijatelj Zlatko, nestašna sestra Maricu, a tu su i samozatajna prijateljica Ema i drska Melita.

     

    Film je namijenjen uzrastu 10+, a režirao ga je Daniel Kušan, koji potpisuje režiju i prvog filma iz serijala. Roman Ivana Kušana prema kojem napisan scenarij jedan je od najintrigantnijih Kušanovih romana o Koku - zahvaljujući specifičnom stilu i originalnosti, upravo je ovaj roman mnogima Kušanovo najdraže djelo. Većinu glumačke ekipe poznajemo iz ranijih filmova o Koku: Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. 

     

    Za još mlađu publiku Kino Bibijada i dalje prikazuje animiranu uspješnicu o kultnoj pčelici - 'Pčelica Maja'. Film je sinkroniziran na hrvatski i namijenjen je uzrastu 4+.